Vipps – ett strategisk og viktig partnerskap

, , ,

Vipps, som er den norske ekvivalenten til svenske Swish, er en av Norges største online betalingsapplikationer med over 4 millioner aktive brukere. Etterhvert som flere kjøp skjer over nettet, øker det også kravet til skreddersydde betalingsløsninger som er sikre, og har en sømløs kundeopplevelse.

Vipps finnes nå tilgjengelig for Appers Point of Sale-kunder i og med nytt partnerskap mellom Appers datterselskap Computanse AS og Vipps.

Smidige og brukervennlige betalninger

Gjennom partnerskapet med Vipps kan vi i Apper nå møte våre kunders kunder på flere salgssteder, og gjennomføre kjøp på kundens premisser med en enkel og veletablert betalingsløsning. For våre kunder er dette et etablert og smidig betalingsalternativ med støtte for enkel check-out med BankID i sine kassesystem. Dersom man velger Vipps, sendes bare mobilnummeret – resten av betalingen gjøres klar direkte i Vipps. Ettersom Vipps vet hvem kundene er, behøver de ikke legge til sin personlige informasjon. Vipps sender så all nødvendig informasjon tilbake til butikken. Enkelt, raskt og sikkert.

” Vipps har støtte i mange ulike betalingsmåter. Vipps brukes til å utføre betalinger mellom; personer, online i butikk, på nettet og betaling av faktura. Alt gjøres på en smidig, rask og sikker måte. Det finnes også mange måter å implementere Vipps i en Point of Sale-løsning idag. Som Vipps-partner gir det oss støtte for enkelt å akseptere Vipps som betalingsmåte i vår Point of Sale-løsning ASSET, forteller Stein Syvertsen, daglig leder i Computanse AS.

Dette gir oss flere alternativ for restaurant- og detaljhandelen sier Stein Syvertsen. Nå kan våre kunders kunder i Norge også betale med Vipps på sine telefoner hvor som helst i restaurantene og i butikkene. På den måten kan restaurant og butikkflater brukes på en mer effektiv måte, og berøringen av bankterminaler reduseres, fortsetter Syvertsen.”

Vi gjør hverandre bedre

Fremgang bygger på samarbeide. Vi hos Apper skaper digitale muligheter og langsiktig verdi for våre kunders forretning. Med strategiske evner, kreativitet og lidenskap for teknikk, bygger vi framtidens løsninger i dag. Vi tilbyr smarte tjenester og pålitelige produkter som effektiviserer og forenkler våre kunders forretningsprosesser. Vårt tilbud omfatter bland annet produkter for digitalisering og automatisering av EDI-flyten, for Point of Sale-løsninger i restauranter, Retail og tjenester for modernisering av virksomhetskritisk IBM Power i.

Sammen er vi et team på 70 digitale spesialister plassert i Oslo, Hamar samt i Sverige med kontor i Gøteborg, Stockholm og Helsingborg. Alle er helt overbevist om at ny teknikk, nye verktøy og løsninger skaper konkurransefordeler for våre kunder. Det vi også vet er at utviklingstakten på det globale markedet er høyere enn noen gang, noe som gjør at kontinuerlig utvikling av forretningsvirksomhet er essensiell for å lykkes i å møte våre kunders deres kunders framtidige krav og behov.

For mer informasjon, kontakt Stein Syvertsen, VD for Computanse AS på stein@computanse.no

Computanse AS

Apper Systems AB – www.apper.com

Vipps AS – www.vipps.no